Recollida de signatures

Recollida de signatures

L'escrit que trobareu a la primera entrada del bloc i tota la informació que hi anirem afegint es presentarà al Departament d'Ensenyament i mirarem que tingui la màxima difusió possible. També el farem arribar a la premsa i les institucions oportunes. Tothom que estigui interessat a subscriure el document a favor de la jornada contínua pot enviar el seu nom, DNI i professió a:

porlajornadacontinua@gmail.com.


jueves, 15 de marzo de 2012

II Congrés de jornada continuada a Barcelona


El dissabte 14 d'abril tindrà lloc el II congrés sobre jornada continuada a Barcelona. L'organitza el sindicat ANPE i es celebrarà a la seu del col·legi de llicenciats. Us convidem a assistir-hi, nosaltres hi serem! Serà una bona oportunitat per intercanviar punts de vista i opinions sobre aquesta qüestió.


JORNADA CONTINUADA:
UNA OPCIÓ DE CENTRE
II CONGRÉS DE JORNADA CONTINUADA A BARCELONA
DISSABTE 14 ABRIL 2012- de 9,30 a 14 h.
LLOC: COL·LEGI DE LLICENCIATS
RAMBLA CATALUNYA 8, PRINCIPAL (Barcelona)
ASSISTÈNCIA GRATUÏTA.
PLACES LIMITADES.
CAL INSCRIURE’S ABANS A barcelona@anpe.es
 Aquest congrés, com a continuació del que es va celebrar a l’any 2007, comptarà amb ponents i personalitats del món de l’ensenyament de Catalunya i d’altres Comunitats: Docents i Càrrecs Directius amb experiència en Jornada Continuada, Representants d’ Associacions de Municipis, Pedagogs, Empresaris compromesos amb la Racionalització Horària, Representants d’AMPES i del Departament d’Ensenyament...
ANPE BARCELONA





No hay comentarios:

Publicar un comentario